Uppgifter: Real Madrid-managern frågar efter Juventus-duo

Arturo Vidal och Leonardo Bonucci länkas till Los Blancos

Managern Rafael Benitez förväntas sätta sin prägel på Real Madrid. Nu kommer uppgifter om att Juventus-spelarna Arturo Vidal och Leonardo Bonucci ska vara efterfrågade.

Real Madrid avslutade samarbetet med Carlo Ancelotti efter den gångna säsongen och det dröjde inte länge innan den spanska storklubben hittat sin ersättare i Rafael Benitez, som med andra ord lämnade italienska storklubben Napoli. Nu kommer förmodligen den spanske taktikern att sätta sin prägel på Los Blancos planer över sommaren transferfönster och viss finns det kandidater.

Två kandidater i Juventus

Enligt dagens uppgifter från italiensk media ska den forne Liverpool-managern hittat två kandidater i Serie A. Tidningen rapporterar nämligen att Champions League-finalisten Juventus, som även vann ligatiteln samt cuptiteln inhemskt den gångna säsongen, ska ha två spelare av större intresse för lagbygget som väntar för storklubben i jakten på nya titlar.

Dels ska ett intresse från Rafael Benitez finnas för den chilenske landslagsstjärnan Arturo Vidal, enligt den italienska tabloiden Tuttosport. Mittfältaren har tidigare länkats bort från Turin-klubben, bland annat genom flera uppgifter gällande att Premier League-klubben Arsenal kunde knyta till sig profilen. Nu ska däremot Los Blancos-managern själv efterfrågat en värvning av den skicklige mittfältaren, som även länkats till Manchester United samt tyska mästarna Bayern München.

Kan offra Vidal för Pogba

Något som skulle kunna öppna för en försäljning från Juventus, till Real Madrid, är det heta intresset för den franske landslagsstjärnan Paul Pogba som de gärna vill se till att behålla. Och därför också kan känna sig tvingade till att offra Arturo Vidal, som är en av spelarna som konkurrerar med stjärnskottet på Bianconeris mittfält.

En annan spelare från Juventus som ska ha efterfrågats av spanjoren själv är försvararen Leonardo Bonucci. Dessa uppgifter kommer från den italienska sajten Sportitalia. Det får dock ses som en svårighet att värva landslagsmittbacken med tanke på att han nyligen skrev på ett nytt avtal med ligamästarna som gör att det krävs åtminstone 35 miljoner euro för att få till ett köp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply