Uppgifter: Real Madrid förbereder bud på Bonucci

Juventus-försvararen ser ut att vara önskad av Rafael Benitez

Rafael Benitez förväntas sätta sin prägel på Real Madrid och har redan länkats ihop med flertalet Serie A-stjärnor. Nu uppges Los Blancos också förbereda ett bud på Juventus-försvararen Leonardo Bonucci. 

Den tidigare Napoli-managern men numera högsta hönset på tränarbänken i Real Madrid, Rafael Benitez har redan börjat arbeta inför den första säsongen med Marängerna. Den spanske taktikern har redan länkats ihop med flertalet Serie A-stjärnor och nu fortsätter uppgifterna att flöda i samma spår.

Den här gången kommer uppgifterna från den italienska tabloiden Tuttosport, som är baserad i Turin. Och det är just en Turin-klubb som berörs av rapporteringen den här gången. Enligt tidningens uppgifter ska nämligen den italienska landslagsmannen, försvararen Leonardo Bonucci vara en het kandidat för den forne Liverpool-hjälten.

Budet som ska övertyga Juventus

Uppgifterna säger vidare att Rafael Benitez ska ha föreslagit spelaren för presidenten Florentino Perez och enligt Tuttosport kommer de två parterna att träffas i Spanien för att inleda diskussionen gällande en möjlig värvning. Och enligt uppgifterna kan Los Blancos komma att försöka lura till sig stjärnan från Bianconeri med ett bud värt 30 miljoner euro.

Den rutinerade 28-åringen har redan mäktat med 162 matcher för den gamla damen, sedan hans ankomst till klubben 2010, och var en avgörande pjäs bakom det faktum att Serie A-mästarna tog sig hela vägen till Champions League-finalen i Berlin – bland annat genom att besegra Real Madrid i semifinalen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply