bet365

Uppgifter: Leonardo Bonucci förlänger med Juventus

bet365

Juventus belönar mittbacken med nytt kontrakt

Flera storklubbar har under sommaren velat värva Leonardo Bonucci. Mittbacken har däremot valt att stanna i Juventus, som nu vill belöna honom med en kontraktsförlängning.

Under sommarens transferfönster har Juventus mittback Leonardo Bonucci ryktats bort från klubben. Manchester UnitedChelsea och Manchester City har alla visat intresse för spelarens tjänster, där den sistnämnda klubben ska ha gjort flera värvningsförsök.

Citys nytillträdde manager Pep Guardiola har länge varit ett stort fan av italienaren, och enligt uppgifter lade man ett bud på spelaren värt £38 miljoner (motsvarande 430 miljoner kronor) som nobbades av Serie A-giganten i samråd med Bonucci själv.

Erbjuder lukrativt kontrakt

Juventus sägs vara väldigt nöjda över att ha fått behålla 29-åringen i truppen, och vill därför belöna honom med ett nytt kontrakt. Det ska handla om en saftig löneförhöjning och en förlängning med fem år, avslöjar Tuttosport. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig fram till 2020.

Men det är inte bara Bonucci som belönas med ett nytt avtal med ”Den gamla damen”. Även anfallaren Paulo Dybala, som under en längre tid ryktats till Barcelona, kommer att erbjudas en förlängning. Under dagen har det dock kommit nya uppgifter som gör gällande att Barca kommer att trappa upp sin jakt i januari och lägga ett bud på 22-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply