Niklas Süle het på marknaden – jagas av åtta klubbar

Chelsea får konkurrens på transfermarknaden

Hoffenheims försvarstalang Niklas Süle är en hett eftertraktad man. Enligt tysk media jagas han av hela åtta klubbar runt om i Europa.

I går kom det uppgifter som gjorde gällande att Chelsea lagt ett bud på Niklas SülePremier League-klubbens ägare Roman Abramovich sägs ha erbjudit Hoffenheim 30 miljoner euro för att få till en affär, men spelaren själv verkar inte särskilt sugen på en flytt till Stamford Bridge.

– Jag trivs i min miljö just nu och behöver kontinuerlig speltid för att kunna utvecklas ytterligare, säger 21-åringen till Sport Bild.

Ger inte upp jakten

Men Chelsea kommer inte att ge upp jakten för det. Enligt tidningen kommer man att göra ett nytt värvningsförsök redan i vinter, något spelarens agent Karl-Heinz Förster själv bekräftar.

– De har visat tydligt intresse. Och engelsmännen har gjort klart att de fortfarande kommer att vara intresserade nästa år, säger Förster.

Men det är inte bara Chelsea som har siktet instället på den lovande mittbacken. Bild avslöjar också att Borussia DortmundWolfsburgBayer LeverkusenRomaNapoliMilan och Liverpool visat intresse för den tyske landslagsmannen. Skulle hans utveckling fortsätta i denna takt lär Hoffenheim inte kunna stå emot pengarna som erbjuds inom en snar framtid, trots att han har kontrakt med klubben tre år framöver.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply