Uppgifter: Dessa kan Juventus värva för Pogba-summan

Robin van Persie och Paulo Dybala är två av de aktuella namnen

Juventus säkrade ligatiteln igår och i sommar kan Paul Pogba komma att säljas av klubben. Nu rapporterar Gazzetta dello Sport vilka stjärnor som kan köpas in för summan som eventuellt fås vid försäljning av fransmannen.

Igår blev det en ny seger i italienska Serie A för Juventus, 0-1 borta mot Sampdoria, vilket också säkrade en fjärde raka ligatitel för Bianconeri. Till nästa säsong förväntas också stora förändringar kunna ske, speciellt om en viss Paul Pogba skulle säljas i sommar.

Den italienska klubben har slagit fast en prislapp på åtminstone 60 miljoner pund för den franske landslagsmannen, som länkats till giganter som Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea och Paris Saint-Germain. Och i dagens upplaga av Gazzetta dello Sport har tabloiden rapporterat om vilka stjärnor som kan komma att värvas in vid en försäljning av Paul Pogba.

Ett år kvar på kontraktet

Enligt tabloidens uppgifter ska anfallsstjärnorna Robin van Persie, Paulo Dybala och Edinson Cavani. Den förstnämnda har länkats bort från Manchester United till och från under våren, med ett kontrakt som löper ut efter säsongen. Dock sa uppgifter nyligen från brittisk media att holländaren skulle vara redo att stanna i The Red Devils kontraktstiden ut, bara han får någorlunda kontinuerligt med speltid.

Dybala och Cavani heta transfermål

Desto mer har det talats positivt gällande Paulo Dybala och Edinson Cavani. Den förstnämnda har sagts föredra en flytt till Juventus, som redan sagts förhandla gällande argentinaren och därtill har Palermos president Maurizio Zamparini bekräftat deras intresse. Och när det gäller Edinson Cavani så har uppgifter tidigare i italiensk media hävdat att stjärnan ska vara öppen för en övergång till Serie A-mästarna.

De Bruyne – även jagad av Barcelona

Därtill nämner även Gazzetta dello Sport att fyra mittfältare ska vara potentiella värvningar i sommar. Ett av namnen som nämnts är Wolfsburgs belgiske stjärna Kevin de Bruyne som slagit igenom med dunder och brak i Bundesliga, efter övergången från Chelsea. Han länkades så sent som igår ihop med spanska Barcelona, men har även länkats mot exempelvis Manchester City och Paris Saint-Germain.

Vill lämna Zenit i sommar

Dessutom nämns Zenits belgare Axel Witsel som en kandidat, vars far bekräftat Bianconeris intresse och sagt att stjärnan vill lämna Ryssland i sommar. Två andra mittfältare som ska vara på radarn är Chelseas mittfältare Ramires och Palermos spelfördelare Franco Vazquez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply