bet365

”Hazard är verkligen, verkligen fokuserad på Chelsea”

Thorgan Hazard slår fast att brodern Eden Hazard stannar

Chelsea kan mycket väl spela hem ligatiteln idag – och här kommer ett nytt positivt besked från Thorgan Hazard gällande hans bror, Eden Hazard.

Den belgiske stjärnan Eden Hazard har under säsongen länkats bort från Chelsea vid några enstaka tillfällen, där uppgifter placerat den hyllade spelaren i spanska giganten Real Madrid eller franska storklubben Paris Saint-Germain. Nu kommer dock positiva kommentarer för Chelsea-anhängarna, som mycket väl kan få fira en ny ligatitel senare under söndagen.

De positiva kommentarerna kommer från stjärnans bror, Thorgan Hazard som lämnade London-klubben i januari för spel med tyska Borussia Mönchengladbach. I en intervju med The Sun slår han nämligen fast att Eden Hazard är fullt fokuserad på spelet i Chelsea och att en flytt från huvudstadsklubben inte är aktuell.
– Han är verkligen, verkligen fokuserad på Chelsea. Han vill vinna Champions League där och nu har han skrivit på ett nytt kontrakt och trivs i England, säger Thorgan Hazard till The Sun.
– Eden mår bra i Chelsea och spelar med bra spelare. Eden är mycket glad och han vinner troféer. Hans familj har bosatt sig, han njuter av sin tid, har skrivit på nytt kontrakt och kommer att stanna där för en lång tid.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply