Uppgifter: Barcelona vill ha duo från Premier League

bet365

Ander Herrera och Hector Bellerin på Barcelonas radar

När Barcelona återigen får tillåtelse att värva spelare igen i början på 2016 så vill den katalanska klubben värva en spansk duo från Premier League som gjort stora framsteg under säsongen, nämligen Ander Herrera och Hector Bellerin.

I April 2014 fick Barcelona ett 14 månader långt övergångsförbud då man bröt mot reglerna gällande kontrakt för spelare under 18 år. När året slår om till 2016 så har klubben avtjänat sitt straff och får då värva spelare igen och enligt engelska medier så letar Barcelona förstärkningar i England.

Ska ersätta Dani Alves

Daily Mirror rapporterar att Barcelona vill knyta till sig Manchester Uniteds speldirigent Ander Herrera och Arsenals nya stjärnskott Hector Bellerin.

Sportchefen, Areido Braida (bilden), sägs vara desperat över att värva Herrera och kommer att göra allt i sin makt för att få till en övergång under nästa vinterfönster.

Hector Bellerin har tidigare spelat i Barcelonas ungdomsakademi men lämnade Spanien som 16-åring. Nu, fyra år senare, så är Bellerin högaktuell för en återkomst till Camp Nou. Dani Alves börjar bli till åren samtidigt som brassens kontrakt löper ut till sommaren och klubben letar nu efter en ersättare till Alves och nu finns alltså den 20-årige Arsenalförsvararen högt upp på önskelistan.

Herrera har varit superb under våren

Ander Herrera, som kostade 17,6 miljoner pund när han kom från Athletic Bilbao, fick en tuff start i England men har under den andra halvan av säsongen vuxit ut till en nyckelspelare på Manchester Uniteds centrala mittfält. 25-åringen har i alla tävlingar spelat 28 matcher och gjort sju mål.

Bellerin, som förövrigt är Arsenals snabbaste spelare, har tagit chansen när Mathieu Debuchy varit skadad och är numera gjuten i Arsene Wengers startelva. 15 matcher i Premier League har det blivit för högerbacken som samtidigt mäktat med två mål, det senaste för några veckor sedan i 4-1 segern mot Liverpool.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply