Uppgifter: Dani Alves klar för Paris Saint-Germain

Tidningen: Dani Alves klar för Paris Saint-Germain

PSG skriver kontrakt med Dani Alves

Enligt fransk media har Dani Alves kommit överens med Paris Saint-Germain om en flytt till Parc de Princes till nästa säsong.

Den 3 juni förlorade Juventus mot Real Madrid i Champions League med 4-1. En av spelarna som ganska snabbt gjorde klart att han ville lämna den italienska storklubben var Dani Alves som efter ett år hos Serie A-giganterna meddelade klubbledningen att han ville riva sitt kontrakt i förtid. Alves lämnade den gamla damen med ett ligaguld och ett cupguld i bagaget och det mesta pekade på att Alves skulle flytta till Premier League och återförenas med Pep Guardiola efter tiden tillsammans i Barcelona. Det rapporterades även att Alves var överens med City om ett kontrakt och att endast läkarundersökningen var kvar innan han skulle presenteras, men så blev fallet. Alves har fortfarande inte presenterats på Etihad Stadium och på lördagskvällen kommer uppgifter om att spelaren nobbat flytt till de brittiska öarna.

Det är programmet L’Equipe Mercato som går på L’Equipes tv-kanal som rapporterar att Dani Alves är överens med PSG om en flytt till den franska huvudstaden under sommarens transferfönster.

Alves lämnade Juventus för drygt två veckor sen och då det mesta tidigare tytt på att Alves flyttar till Premier League kommer dessa nyheter som en överraskning.

Var Alves väljer att spela nästa säsong verkar bli en lång historia.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply