PSG närmar sig James Rodríguez

PSG närmar sig James Rodríguez

James Rodríguez nästa klubb – Paris Saint-Germain?

Enligt brittisk media ska Paris Saint-Germain vara den klubb som ligger närmst en värvning av Colombianen. James sägs kosta omkring 80 miljoner euro i sommar.

James Rodríguez står med en och en halv fot utanför Real Madrid. Colombianen som anslöt till den spanska huvudstadsklubben efter VM 2014 har inte fått den speltid han förväntat sig under Zinedine Zidane och nu tyder det mesta på att 25-åringen har gjort sin sista match för marängerna.

Det finns flera lag som är ute efter att värva spelaren. Tidigare har det pratats om bland annat Chelsea, Manchester United och Arsenal som möjliga klubbar men destinationerna blir allt färre och nu sägs PSG vara det lag som ligger i ledning för att värva spelaren.

 

Real Madrid är endast detaljer från att värva Dani Ceballos från Real Madrid, ett köp som flyttar James Rodríguez allt längre från spel i La Liga den kommande säsongen.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

Vill även värva Kylian Mbappé

Paris Saint-Germain höll tidigare i veckan. ett möte med Kylian Mbappé och spelaren far, detta för att diskutera en övergång till den franska huvudstadsklubben. Det är L’Equipe som kommer med uppgifter om att spelaren är högst upp på PSGs transferlista men allt ska inte vara positivt i förhandlingarna. Anfallarens och hans pappa var nämligen inte helt säkra på en flytt för 18-åringen.

Tidningen skriver nämligen att Kylian Mbappé och hans pappa inte ska vara säkra på flertalet punkter som kan påverka spelarens möjligheten. Bland annat ska en förändrad spelstil från Emery sida vara något som oroar duon. Antalet minuter spelaren skulle få då PSG i detta nu satsar på Edinson Cavani samt en möjlig övergång för hans nuvarande lagkamrat Fabinho, som PSG ska ha erbjudit 45 miljoner euro för att köpa loss.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply