Alexis Sánchez allt närmare flytt från Arsenal

Alexis Sánchez allt närmare flytt från Arsenal

Arsenal sätter pris på Alexis Sánchez

Enligt brittisk media har Arsenal bestämt sig för att göra Alex Sánchez tillgänglig på transfermarknaden. Det kommer dock inte bli billigt att värva spelaren.

Alexis Sánchez framtid i Arsenal har under de senaste månaderna varit mer än osäker. Chilenaren ska inte vara nöjd med kontraktserbjudandet som klubbledningen erbjudit honom och då Gunners inte kommer spela i Champions League nästa säsong ser Sánchez ut att ha en fot utanför den engelska huvudstadsklubben.

Det har pratats mycket om en flytt till bland annat Bayern München, Juventus och Manchester City och nu kommer The Mirror med uppgifter om att den sistnämnda klubben ska vara närmst ett köp av Alexis. Det kommer dock inte bli någon billig historia för Eastlandsklubben. Mirror skriver nämligen att Arsenal har satt en prislapp på Alexis Sánchez med en summa på 90 miljoner euro. Citys senaste bud ska legat på endast 50 miljoner men Etihad-klubben ser ut att höja sitt bud inom kort.

SE ÄVEN: Arsenal lönelista 2017

Tidigare i sommar har Arsenal värvat Alexandre Lacazette och det återstår att se om fransmannen kommer spela tillsammans med Alexis eller om Arsenal ser honom som en ersättare till chilenaren.

Alexis Sánchez allt närmare flytt från Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365