Uppgifter: Arturo Vidal klar för Bayern München idag

Den chilenske mittfältaren ser ut att lämna Juventus

Tiden i Juventus är med stor sannolikhet förbi för mittfältskrigaren Arturo Vidal. Den chilenske landslagsmannen ser ut att gå till Bayern München efter att parterna kommit överens om en övergång. Affären kan bli klar redan senare idag.

Manchester United värvade den tyske landslagsmannen Bastian Schweinsteiger från den tyska giganten Bayern München. Nu talar det mesta för att Bundesliga-mästarna hittat sin ersättare till mittfältaren. Uppgifter flödade ut under gårdagen gällande att den tyska storklubben vill ha Juventus-mittfältaren Arturo Vidal, som tidigare länkats ihop med Arsenal.

Idag talar dock i princip allt för att det blir chilenaren som ersätter Bastian Schweinsteiger i Bayern München.. Enligt uppgifter från Sky Sport ska Bayern München och Juventus idag vara överens om spelaren till en summa på 40 miljoner euro, där 36 miljoner euro betalas i transfersumma och resterade fyra miljoner euro i bonusar.

Kan skriva på kontraktet idag

För spelarens del ska ett kontrakt till 2019 vänta i Tyskland, med en årslön på 6,5 miljoner euro. Enligt uppgifterna från idag kan även spelaren komma att skriva på för den nya klubben redan idag, torsdag.

Samtidigt har spekulationer dragit igång i italiensk media gällande vad Bianconeri kan komma att göra med pengarna som ramlar in för chilenaren. Uppgifter har tidigare sagt att den italienska storklubben vill ha tyske världsmästaren Mario Götze i utbyte, men enligt uppgifter från Football-Italia under gårdagskvällen ska både 21-årige spelaren Julian Draxler i Schalke 04 och Chelseas yttermittfältare Juan Cuadrado, 27 vara alternativ.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply