Galliani: ”Vårt bud för Romagnoli är 25 miljoner euro”

Jakten på Alessio Romagnoli fortsätter för Milan

Den italienske U21-landslagsmannen Alessio Romagnoli fortsätter att jagas av italienska Milan. Uppgifter säger att de kan möta Romas prislapp på löftet, men enligt Adriano Galliani har Milan lagt fram ett bud på 25 miljoner euro.

Alessio Romagnoli fortsätter på torsdagen att vara en het potatis för Milano-klubben Milan, vars manager Sinisa Mihajlovic ska vara ute efter att återförenas med spelaren som han jobbade med i Sampdoria förra säsongen. Ett stort problem för Milan är däremot att Giallorossi hittills varit bestämda gällande prislappen och håller ut för ett bud värt 30 miljoner euro.

Arsenal in i jakten igår

Därtill har även uppgifter under gårdagen från Gazzetta dello Sport och brittiska tabloiden Daily Express hävdat att engelska storklubben Arsenal var intresserade av italienaren. Idag säger uppgifterna från den förstnämnda tabloiden att Rossoneri ska vara beredda att möta den efterfrågade summan från Roma, med ett bud värt 30 miljoner euro plus bonusar.

”Det är icke förhandlingsbart”

Men när ANSA idag var i kontakt med direktören Adriano Galliani så var han bestämd gällande priset.
– Vårt erbjudande för Romagnoli är 25 miljoner euro och det är icke förhandlingsbart. Om Roma accepterar det då är det mycket väl, men annars kommer vi vidta andra bedömningar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply