Spansk media: Benzema riskerar fängelse

Benzema återigen stannad av polisen

Real Madrid-anfallaren riskerar fängelse om han skulle köra utan körkort igen.

Karim Benzema fortsätter att trotsa de spanska lagarna när det kommer till bilar och bilkörning. Denna gången ska Real Madrids fransman ha kört sin Rolls Royce utan spanskt körkort. 27-åringen ska ha kört i närmare 200 kilometer/h på en väg med 100 km/h i begränsning. Hastighetsöverträdelsen skall ha skett för ett par dagar sedan utanför Madrids flygplats Barajas och händelsen har blivit en stor grej i det spanska tidningarna då det inte är första gången som den franske målgöraren har problem med polisen. Anfallaren har fått sitt körkort indraget efter fortkörning vid flertalet tillfällen tidigare och har inte gjort de test som krävs för att få tillbaka det.

Skulle Benzema begå trafikbrott igen kommer han att få ett fängelsestraff som uppskattas till mellan 3-6 månader.

Kan lämna Madrid i sommar

I Spanien ryktas det väldigt mycket om att Karim Benzema ska komma att lämna huvudstadsklubben efter säsongen. Fansen har börjat tröttna på spelaren som inte håller en jämn nivå och har under den senaste tiden inte heller gjort vad som krävs i försvarsspelet vilket har gjort att man släppt in mer mål än vad räknat med. På listan över intressanter finns flera klubbar från bland annat Serie A och Premier League där Liverpool och Arsenal ska vara de lag som ska följa spelaren närmst. Även Juventus ska ha ett finger med i spelet men det är fortfarande oklart hur mycket italienarna ska vara villiga att betala för Benzema som har kontrakt med Real Madrid till och med 30 juni 2019.

Det senaste tecknet på att spelaren kan vara på väg bort är att han blev utelämnad från truppen som åkte ut mot Juventus i Champions Leagues ena semifinal.

Källa: Cadena Ser

UPPDATERING: Under onsdagskvällen laddade dock stjärnan upp ett foto med sitt körkort på Instagram och det återstår att se vem som har rätt.

SE ÄVEN: Uppgifter: Tyska giganterna för samtal med Sterlings agent

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea kan låna colombianen

SE ÄVEN: Problemet för PSG: har inte råd med Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply