Real Madrid vill sälja James Rodriguez

Real Madrid vill sälja James Rodriguez

Manchester United och Chelsea främsta budgivarna

Real Madrid är villiga att sälja sin offensiva mittfältare och underbarn James Rodriguez, men kräver en summa av 60 miljoner pund för colombianen, något som kan göra det svårt för den spanska klubben att få honom såld.

James Rodriguez kom till Real Madrid sommaren 2014, en riktigt dyr transfer, efter att ha visat upp sig under VM i Brasilien 2014 för sitt Colombia. Han hade gjort en riktigt bra insats för sitt land och förväntningarna var skyhöga på den unge colombianen. Men nu förväntas han lämna Bernabeu redan till sommaren, då hans säsong inte har gått riktigt som tänkt och lämnat många besvikna. Nu gör sig Real Madrid redo för att sälja mittfältaren och begär ett pris på 60 miljoner pund, och de riktar sig främst till Manchester United och Chelsea, enligt The Mirror.

Rodriguez är bara 24 år gammal och det finns fortfarande många klubbar som kan tänka sig att satsa på mittfältaren, som tidigare spelat i Porto och Monaco, men priset som Madrid kräver har skrämt bort många, till exempel Juventus. Dokument som har läckt från sidan Football Leaks har visat på att Madrid betalade 70 miljoner euro (60 miljoner pund) för mittfältaren från Monaco, plus klausuler, men den spanska klubben skulle kunna tänka sig att skriva av de minimala bonuspengarna som har utlösts.

Paris Saint-Germain är en av få klubbar i Europa som skulle kunna mäta sig med Premier League klubbarna i jakten på James, men de själva är fullt fokuserade på att värva Neymar. Men brasilianaren förväntas fortfarande skriva en ny deal på Camp Nou i juni vilket skulle kunna tvinga PSG tillbaka in i mixen efter James Rodriguez när de letar en ny ersättare till Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply