bet365

Luke Shaw tillbaka i träning för Manchester United

Luke Shaw tillbaka i träning för Manchester United

Efter 7 månader borta från spel

Luke Shaw bröt benet efter en duell med Hector Moreno i Champions League matchen mellan Manchester United och PSV i mitten av september och är nu tillbaka i träning efter nästan 7 månader borta från planen.

Den engelske landslagsmannen och vänsterbacken Luke Shaw har så långsamt tagit sig tillbaka från sitt benbrott som hållit honom borta från fotbollen i snart 7 månader. Det var i en duell med PSV:s Hector Moreno i Champions League matchen mellan Manchester United och PSV i mitten av september som den unge försvarstalangen fick dubbla frakturer på benet och fick bäras av planen i enorma smärtor. Nu är Shaw tillbaka i träning enligt BBC Sport. Det ser dock fortfarande ovisst ut huruvida 20-åringen kommer att få spela någonting den här säsongen eller huruvida han kommer att ha möjlighet att bli uttagen till Roy Hodgsons EM trupp.

Hodgson har uttalat sig och sagt att Shaw fortfarande är med och kämpar om en plats i EM truppen. Men då vill den engelske landslagstränaren att United tillåter Shaw, som innan skadan spelade kontinuerligt för England, att bevisa sin fitness innan han nämner sin trupp den 12 maj. Detta sägs dock inte vara någonting som Louis van Gaal vill gå med på. Förra veckan gick han ut och sade att han inte trodde att Shaw kommer att spela för laget innan turneringen.

Luke Shaw kom till United 2014 för en övergångssumma av 37,5 miljoner euro från Southampton. Förväntningarna var stora på den unge försvararen men han har hittills inte visat sin fulla potential, mycket på grund av sin skada.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365