Real Madrid jagar Riyad Mahrez

bet365
Riyad Mahrez jagas av Manchester City, Borussia Dortmund och Juventus

Real Madrid vill värva Premier League-stjärnan

Real Madrid förbereder ett bud på Leicesters mittfältsstjärna Riyad Mahrez. Det skriver spanska Mundo Deportivo idag. Enligt den spanska tidningen kommer La Liga-klubben lägga ett bud på algeriern i sommar. 

Riyad Mahrez har precis som Leicester City stått för en sensationellt bra säsong hittills. Den offensiva mittfältaren toppar Premier Leagues poängliga med 14 mål och 10 assist. Och har givetvis en stor del i att succélaget fortfarande toppar den engelska högstaligan. Mahrez insatser har givetvis inte gått Europas storklubbar obemärkt förbi och enligt Mundo Deportivo jagas Mahrez nu av Real Madrid. Som uppger förbereda ett bud på 25-åringen i sommar.

Flera klubbar intresserade

Real Madrid är självklart inte ensamma om att vara intresserade av Mahrez signatur. Utan även klubbar som Arsenal, Barcelona och Juventus har tidigare kopplats ihop med den tekniske mittfältaren. Leicester City och sin sida har erbjudit den algeriske landslagsmannen ett nytt kontrakt, trots att hans nuvarande inte går ut förrän sommaren 2019. Enligt Daily Mail ska det kontraktet innehålla en rejäl löneökning för att hålla konkurrerande klubbar borta. 25-åringen uppges nu ”bara” tjäna 35000 pund i veckan.

Riyad Mahrez har tillsammans med sin radarpartner Jamie Vardy stått för 33 mål och 13 assist i Premier League den här säsongen. Just nämnde Vardy har även han tidigare kopplats ihop med just Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply