PSG:s president: ”Alla klubbar vill ha Pogba”

Nasser Al-Khelaifi bekräftar intresset och dementerar Cavani-ryktet

Storklubbarna rycker stenhårt i Juventus-stjärnan Paul Pogba och samtidigt ryktas Edinson Cavani bort från Paris Saint-Germain. Nu har PSG:s president Nasser Al-Khelaifi kommenterat dessa uppgifter.

Den franske landslagsstjärnan Paul Pogba är en av världens mest eftertraktade stjärnor efter hans enastående utveckling hos Juventus.  Storklubbarna står på rad efter mittfältarens signatur och Juventus kan mycket väl genomföra ett rejält ekonomiskt lyft med en försäljning av liraren.

Den här säsongen har Paul Pogba dels varit en stor anledning till att Juventus nu tagit sig till semifinalsrundan av Champions League, där ett dubbelmöte med Real Madrid(som ska vara intresserade av spelaren) väntar. Men även till att storklubben med största sannolikhet försvarar sin ligatitel i Serie A på nytt.

”Han är en fantastisk talang”

En av många storklubbar som flåsar efter stjärnskottets signatur är Paris Saint-Germain – och idag har klubbens president Nasser Al-Khelaifi kommenterat situationen, där ett möte mellan presidenten och spelaren ska ha ägt rum.
– Varför träffade jag Pogba? För att han är en fantastisk talang, hen är fransk och är från Paris. Med det sagt, alla stora klubbar vill ha honom, säger Nasser Al-Khelaifi till La Parisien.

”Han kommer vara PSG-spelare nästa år”

Tidigare idag skrev vi på Silly Season Sverige om Le Parisiens uppgifter från en källa som befarades vara en del av Edinson Cavanis omgivning, Källan slog då fast att spelaren inte kommer bli kvar i Paris Saint-Germain, om inte den sportsliga situationen förändras.

LÄS ARTIKELN: Källan: ”Cavani vill lämna PSG”

Nu har dock Nasser Al-Khelaifi dementerat att det skulle finnas någon problematik.
– Gällande Cavani, jag har inte träffat honom, men han är fortfarande ung och är klubbens framtid. Han behöver få bara mer förtroende, men han visade sin talang i den senaste matchen(6-1 mot Lille).
– Han kommer att vara här nästa år. Vi kommer inte ens överväga några ankommande bud.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply