Alves ångrar sig – kan stanna i Barca

Dani Alves kan vara på väg att acceptera Barcelonas kontraktserbjudande

Efter rapporter om att han har nobbat Barcas kontraktserbjudande så uppges Dani Alves nu ha ångrat sig, då han prioriterar det sportsliga i Barcelona framför kontraktet i sig i en annan klubb.

Det är det spanska radioprogrammet El Partido de las 12 som medger att Dani Alves, efter mängder av rykten om en flytt till storklubbar som PSG, Arsenal, Manchester United och Manchester City, nu är på väg att skriva på en kontraktsförlängning i Barcelona.

Den 31-årige högerbacken Dani Alves har ett kontrakt med Barcelona som går ut efter säsongen och ryktena om hans framtid har varit många. Barca-tränaren Luis Enrique har dock sagts vilja ha kvar Alves på Camp Nou, något som nu alltså ser ut att ske.

Prioriterar det sportsliga

Kontraktet som Dani Alves har erbjudits är ett ettårskontrakt, med option på förlängning beroende på hur mycket speltid han får. Det som Alves, tillsammans med agenten Dinorah Santa Ana, har efterfrågat har varit ett treårskontrakt, varpå man därför sagts ha nobbat kontraktsförslaget.

Men nu kommer alltså vändningen. Enligt El Partido de las 12 har nämligen Dani Alves beslutat sig för att acceptera kontraktsförslaget och stanna i Barcelona, då han prioriterar det sportsliga framför kontraktet i sig.

Brasilianaren är lycklig i Barcelona och vill att hans två söner ska växa upp där, samtidigt som han känner sig uppskattad och omtyckt av såväl ledare som spelare i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365