Ödegaard kan debutera för A-laget imorgon

bet365
bet365

Martin Ödegaard har blivit uttagen i Carlo Ancelottis 20-mannatrupp

Real Madrid tar på onsdagskvällen emot Almería hemma på Santiago Bernabéu. I truppen hittar vi, förutom spelare som Cristiano Ronaldo, Iker Casillas och Sergio Ramos, nummer 41 – Martin Ödegaard.

På tisdagen presenterade Real Madrid matchtruppen till morgondagens ligamatch mot 17:e-placerade Almería. Matchen borde på pappret resultera i en relativt enkel hemmavinst och är kanske inte säsongens höjdpunkt i La Liga.

Idag kom däremot nyheten som ger matchen lite extra krydda. Bland stjärnor som Cristiano Ronaldo, Iker Casillas och Sergio Ramos, hittar vi nämligen en nykomling i sammanhanget, nummer 41 – Martin Ödegaard – som nu får chansen att göra A-lagsdebut.

Problem i Castilla

Nyheten kommer efter flera spekulationer under den senast månaden om problem för Martin Ödegaard i Castilla, Real Madrids B-lag. Det har rapporterats om att han har haft svårt att acklimatisera sig i Madrid och att Castilla-tränaren Zinidine Zidane har frusit ut honom efter att norrmannen har vägrat träna.

I början av april skrev tidningen AS att Ödegaard har struntat i träningar med Castilla, och ledarna i klubben ska därför ha haft tre möten med spelaren och hans föräldrar om situationen. Efter Castillas match mot Tudelano den 12:e april, där Martin Ödegaard blev utbytt i den 65:e minuten, vägrade AS sedan att ge spelaren ett betyg och skrev bara ett streck efter namnet.

Nu ser dock problemen ut att ha löst sig någorlunda, och 16-årige Martin Ödegaard har fått en plats i Real Madrids A-lags matchtrupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply