PSG kan värva Stephan Lichtsteiner

PSG kan värva Stephan Lichtsteiner
bet365

Ytterbacken kan flytta till Paris

Enligt Fotbolltransfers kan Stephan Lichtsteiner vara på väg att lämna Juventus för att flytta till PSG.

De senaste dagarna har det pratats om att Dani Alves är nära en flytt till Juventus. Detta kan innebära att Stephan Lichtsteiner, som spelar på samma position som Alves, har en osäker framtid framför sig. Nu ryktas det om att spelaren kan lämna klubben. Enligt Fotbolltransfers kan ytterbacken vara på väg till PSG.

Spelaren själv hävdar att han trivs bra i sin nuvarande klubb, men förnekar inte att han kan flytta till Frankrike i sommar.

– Jag trivs bra i Juventus och har varit i klubben under fem år. Om jag skulle kunna flytta till PSG? Det är ett av kontinentens bästa lag och jag är stolt över att länkas samman med dem, säger Lichtsteiner enligt Fotbolltransfers.

Under sina fem år i Turins svartvita klubb har Lichtsteiner vunnit titel efter titel. Han har tagit hem fem Serie A-titlar och två Coppa Italia-titlar med laget och har dessutom nått final i Champions League där man förlorade mot Barcelona i fjol. Han kom till Juventus sommaren 2011 efter att ha lämnat ligakonkurrenten Lazio.

Lichtsteiner tillhör en mängd av spelare som har kopplats ihop med den franska klubben under den senaste tiden. Det här även ryktats om att PSG jagar Philippe Coutinho och att Paris Saint-Germain jagar Marco Reus och Antoine Griezmann. Dessutom har det sagts att fransmännen är på jakt efter en ny tränare, och i det anseendet har det påståtts att PSG kan värva Unai Emery.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply