BEKRÄFTAR: Dani Alves lämnar Barcelona – nära Juventus

BEKRÄFTAR- Dani Alves lämnar Barcelona - nära Juventus

Barcelona släpper Dani Alves

På en presskonferens under tisdagsmorgonen bekräftar Barcelonas sportchef Robert Fernández att Dani Alves lämnar klubben.

Dani Alves lämnar FC Barcelona i sommar, det står klart på tisdagen då Robert Fernández som är sportchef i den spanska storklubben höll presskonferens. Enligt Fernández kommer Alves att lämna klubben gratis för att hitta nya mål i fotbollskarriären och Juventus sägs vara närmst spelarens underskrift.

– För att Alves skulle vara nöjd med sin förlängning fanns det några klausuler. I en förhandling är det inte alltid klubben som går vinnandes ur det hela, berättar Fernández.

Dani Alves till Juventus

Samtidigt som spelaren kommer lämna Camp Nou kommer italienska Tuttosport med uppgifter om att spelaren kommer att skriva på för Juventus under de kommande dagarna. Alves kontrakt med Juventus sägs sträcka sig över de två kommande säsongerna och Alves som anses vara en av de bästa ytterbackarna i Barcelonas historia lämnar efter åtta säsonger i klubben där han vunnit totalt 23 titlar.

 

”Ni kommer sakna mig när jag lämnar”

–  Transferryktena irriterar mig. Jag har lyssnat på samma rykte om att jag lämnar i sommar de senaste nio åren, säger Alves enligt Goal.com och fortsätter:

– De pratar alltid om mig. De säger aldrig något om Messi, Suarez eller Neymar. De måste röra på marknaden och skapa kontroverser för att sälja tidningar. Men jag är van vid det och jag måste bara fortsätta göra vad jag gör.

– Jag kommer stanna i klubben så länge de vill ha mig och så länge jag vill vara här. Vi är bara små bitar av pusslet och klubben beslutar vad som är bäst för klubben. Vi måste respektera det. Men vad jag kan säga är att ni kommer sakna mig när jag är borta.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply