”Liverpool kan inte misslyckas med Coutinho och Firmino”

Ronaldinho berömmer Liverpools nyförvärv

Efter att Liverpool värvat Firmino får man nu komplimanger av den före detta Barcelona-spelaren Ronaldinho enligt Daily Mirror.

Liverpools tränare Brendan Rodgers hoppas kunna få till ett samba-mittfält med Coutinho och nyförvärvet Roberto Firmino då de båda kommer att bidra med väldigt kreativitet samtidigt som man även hoppas på fler mål. Anfield-klubben jagar även Carlos Bacca samtidigt som Daniel Sturridge kommer tillbaka och nu har Ronaldinho gått ut och hyllat de båda mittfältarna.

”För Liverpool är det stort att ha både Coutinho och Firmino. De kommer att ge klubben ett av de mest spännande mittfältena i Europa. Deras kreativitet, intelligens och målfarlighet kommer att hjälpa Liverpool som lag. Att ha ett mittfält med de två gör att chansen att man kvalificerar sig till Champions League mycket större” säger spelaren som lämnade mexikanska Queretaro för ett par veckor sedan.

”Dröm för anfallarna”

”Det är en dröm för Liverpools anfallare att ha dessa spelare bakom sig. Om du inte kan göra mål med de båda i laget så kan du inte göra mål med något lag. De kommer att skapa så många målchanser för spelarna längst fram.” säger brasilianaren som vann VM 2002.

23-årige Firmino som stått för 49 mål på 153 matcher i tyska Hoffenheim är en av klubbens större värvningar denna säsongen och har stora förväntningar på sig, även om han fortfarande är ung. Det var inte bara Liverpool som jagade Bundesliga-spelaren, flera av Europas största klubbar var ute efter spelarens signatur men tillslut valde han att skriva på för Liverpool där han kommer att spela tillsammans med sin landsman Coutinho

SE ÄVEN: Juventus offrar Vidal för Bayern-försvarare

SE ÄVEN: Agenten avslöjar – här spelar Arda Turan nästa säsong

SE ÄVEN: Besiktas nära Napoli-försvarare 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365