Juventus offrar Vidal för Bayern-försvarare

bet365

Arturo Vidal till Arsenal?

Enligt italiensk media kommer den chilenska landslagsspelaren att lämna Juventus för spel i Premier League och Arsenal.

Tidigare i veckan rapporterade spansk media att Juventus redan ska ha sålt Arturo Vidal till en annan europeisk klubb men att man inte skulle offentliggöra det hela förrän efter Copa América. Nu kommer La Stampa med uppgifter som säger att spelaren kommer att flytta till den engelska huvudstadsklubben Arsenal för en summa upp emot 30 miljoner euro. En av anledningarna sägs vara att man vill värva in Bayern Münchens mittback Mehdi Benatia för att förstärka försvarslinjen till nästa säsong.

Försvararen kom från AS Roma för drygt ett år sedan och Bayern har nu satt en prislapp på spelaren som värderas till 25 miljoner. Ett annat sätt att få in pengar är även att sälja Angelo Ogbonna som har flera engelska klubbar efter sig, bland annat SouthamptonAston Villa och West Ham United.

Lång lista med intressanter för Vidal

Det är fortfarande oklart om det hela är klart eller inte men en sak är säker, det finns gått om klubbar som vill värva Juventus mittfältare. Lag som Atlético Madrid, Real Madrid och Manchester United är beredda att möta spelarens och Serie A-klubbens krav men spelarens val ska alltså ha hamnat på Arsenal där han kommer att spela tillsammans med sin landsman Alexis Sánchez.

Krockade med sin Ferrari

Vidal som för närvarande befinner sig i hemlandet Chile för att spela Copa America var för några dagar sedan med om en hemsk upplevelse när han krockade med sin Ferrari efter att ha kört alkoholpåverkad. Trots händelsen spelar Vidal i turneringen men det hela kan bli ett extra frågetecken för klubbarna som vill värva honom att man borde tänka en gång till innan man bestämmer sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply