Real vill låna ut två mittfältare

Real Madrid ska enligt uppgifter vilja låna ut två av sina innermittfältare i sommar, och det finns flera intresserade klubbar.

Martin Ödegaard och Lucas Silva värvades av Real Madrid så sent som i januari. Norrmannen fick ett inhopp i A-laget medan brassen fick lite mer speltid, men ingen av de fick så värst mycket A-lagsfotboll. Det gör att den spanska storklubben nu vill låna ut sina mittfältstalanger för att de ska få mer speltid och erfarenhet. Det menar Sky Sports.

Fem klubbar intresserade

Martin Ödegaard ska enligt Sky Sports ligga på tre klubbars radar, samtliga spanska. Villarreal, Malaga och Real Betis vara intresserade av att låna 16-åringen. Lucas Silva ska finnas på två klubbars radar, en spansk och en portugisisk. Sevilla och Porto är det som ryktas vilja låna 22-åringen.

Med tanke på att Casemiro är tillbaka i Real Madrid den här säsongen så kommer Lucas Silva och Martin Ödegaard med största sannolikhet få ännu mindre speltid och det ska vara den största anledningen till att Los Blancos vill låna ut sina två mittfältstalanger.

Vad som händer med norrmannen och brassen i sommar återstår att se, men det mesta talar alltså för att båda kommer bli utlånade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply