Juventus nära värvning av Gianluca Lapadula och Gianluca Caprari

Juventus värvar anfallsduo från Pescara?

Italienska medier avslöjar att Juventus sitter i möte med Pescara under onsdagen. Enligt uppgifterna vill man värva Gianluca Lapadula och Gianluca Caprari från klubben.

Anfallarna Gianluca Lapadula, 26, och Gianluca Caprari, 22, var bidragande faktorer till att Pescara tog steget upp till Serie A inför den kommande säsongen. Duon har varit hett eftertraktad bland flera klubbar, där Juventus suttit i förarsätet hela tiden. Tuttosport skriver nu att Juve kommer att sitta i möte med Pescara under onsdagen gällande spelarna, och att en överenskommelse är mycket nära.

Lånar ut spelarna direkt?

De italienska ligamästarna sägs vilja hämta in Lapadula, för att sedan låna ut honom direkt till Sassuolo. Pescara däremot hoppas att få behålla honom på lån under ett år från det att han köpts av Juventus. Det kan också bli aktuellt med en utlåning av Caprari, då ”den gamla damen” ska ha gått med på att låta honom spela i Pescara under deras ägande. Men det kan också bli en annan klubb innan affären står klart, Empoli är ännu ett alternativt för en eventuell lånesejour.

Juventus väntas presentera spelarna inom kort om allt går vägen under dagens förhandlingar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply