bet365

Uppgifter: Everton vill förlänga med Romelu Lukaku

Everton erbjuder anfallsstjärnan nytt kontrakt

Romelu Lukaku ryktas till flera europeiska storklubbar. Men nu kan det bli en fortsättning för honom i Everton, enligt brittisk media kommer man att erbjuda honom ett lukrativt kontrakt.

Everton håller på att förbereda sig för att erbjuda Romelu Lukaku ett nytt kontrakt i hopp om att behålla anfallaren på Goodison Park, skriver ESPNFC.  Spelaren har tidigare uttryckt sig vilja lämna Everton för att återvända till Chelsea, där han spenderade tre år med flera lånesejourer.  Han har inte heller varit helt främmande inför att gå till någon annan storklubb, vilket öppnat möjligheten för både Paris Saint-Germain och Juventus att locka till sig honom.

 

Vill stoppa flytten

Lukaku har varit i Everton sedan 2014 och varit en tongivande spelare sedan dess. På 127 matcher har han gjort 61 mål och nu när Ronald Koeman står klar som ny tränare i klubben har direktiven varit tydliga – att behålla den belgiske landslagsmannen. Premier League-klubbens ledning kommer därför att göra allt i sin makt för att få 23-åringen att stanna, vilket i det här fallet innebär ett förbättrat kontrakt. Anfallarens nuvarande kontrakt sträcker sig fram till 2019. För tillfället befinner han sig i Frankrike under det stundande EM-slutspelet, men så fort han är tillbaka kommer man att diskutera framtiden.

Koeman har fått en rejäl värvningsbudget att tillgå för att försöka förbättra truppen inför kommande säsong. Ifall Lukaku skulle nobba en förlängning med klubben kommer han med största sannolikhet att säljas, då de vill kunna använda pengarna ute på transfermarknaden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply