Paul Pogba allt närmare flytt till Real Madrid

Paul Pogba allt närmare flytt till Real Madrid

Pogba till Real Madrid?

Enligt spanska tidningar kommer Paul Pogba allt närmare en flytt till Spanien och spel i Real Madrid under den kommande säsongen.

Paul Pogba närmar sig Real Madrid. Spelarens nuvarande klubb Juventus har redan börjar värva för att täcka upp för fransmannen och på måndagen genomförde Miralem Pjanic den obligatoriska läkarundersökningen hos Turinklubben, en övergång som kostar den svartvita klubben närmare 32 miljoner euro. I både Italien och Spanien ses affären med Pjanic som ett första steg i affären mellan Juventus och Real Madrid som kommer göra upp om en övergång för Paul Pogba.

Diario AS skriver på tisdagen att Real Madrid vill värva till Pogba som den senaste ”Galático”-spelaren i sommaren men den spanska huvudstadsklubben ska inte vara speciellt intresserade av att betala lika mycket för fransmannen som man gjorde med Cristiano Ronaldo (96 miljoner) eller Gareth Bale (101 miljoner). Priset som Real Madrid har bestämt sig för att betala är 90 miljoner euro även om det tillslut kan bli mer än man tänkt sig. Anledningen är Manchester United som enligt Daily Star ska erbjuda mer än 100 miljoner euro för Juventus superstjärna.

Chelsea vill betala 120 miljoner euro

Real Madrid kommer inte få det lätt att värva Paul Pogba. Då Santiago Bernabéu-klubben vill betala 90 miljoner euro sägs Chelseas ägare Roman Abramovich ha bestämt sig för att sätta nytt transferrekord och betala hela  120 miljoner euro för 23-åringen som är uttagen till den franska EM-truppen som spelar turneringen på hemmaplan i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply