Juventus budar 860 miljoner för Kroos

Juventus budar 860 miljoner för Kroos

Toni Kroos är Juventus främsta transfermål

För lite dryg två månader sedan förlängde Toni Kroos sitt kontrakt med Real Madrid. Det hindrar dock inte Juventus från att förbereda ett jättebud på Reals tyska världsstjärna.

Toni Kroos är en av Real Madrids viktigaste spelare och är en av de utvalda mittfältarna i Zinedine Zidanes startelva som startat flest gånger det senaste året. Tysken är lagets pelare på mittfältet och anses även vara en av de bästa mittfältarna i världen. Kroos kontrakt med Real Madrid går ut sommaren 2022 då överenskommelsen förlängdes för drygt två månader sen och 26-åringen har inga planer på att lämna Santiago Bernabéu.

Det hindrar dock inte Juventus från att försöka värva tysken. Nu rapporterar spansk media att Juventus vill försöka locka över Kroos för runt 860 miljoner kronor, till skillnad från gårdagens uppgifter.

Vill bygga laget runt honom

Enligt Football Espana vill Juventus locka över Kroos och man vill ge honom en roll likt den Pirlo hade innan han flyttade till New York. En fri roll på mittfältet där han skulle kunna styra spelet hur han ville med sin magiska högerfot.

Juventus sägs vara optimistiska att Real Madrid kommer acceptera ett bud på runt 860 miljoner kronor.

Tidigare har bägge Manchester-klubbarna visat intresse för Kroos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply