bet365

Officiellt: Toni Kroos förlänger med Real Madrid

Officiellt: Toni Kroos förlänger med Real Madrid

Blir bäst betalde tyske fotbollsspelaren

Det har länge spekulerats om det men nu är det äntligen officiellt då Real Madrid har gjort officiellt på sin hemsida att man förlänger med den tyske mittfältsgeneralen Toni Kroos, ett nytt kontrakt som gäller till 2022.

Framtiden för Real Madrids tyske mittfältsess Toni Kroos har aldrig varit i fara men då en kontraktsförlängning har skjutits på har frågorna börjat dyka upp och många toppklubbar ute i Europa skulle inte tveka på att håva upp rejält mycket pengar för att värva mittfältaren. Kroos är en klass för sig och har blivit hyllad av många tränare som en extremt duktig spelare men som samtidigt inte gör så mycket ljud ifrån sig. Såväl i klubblaget Real som i landslaget Tyskland är han en hårt jobbande mittfältare som levererar de där passarna som bara rinner genom försvaret och serverar anfallarna målchanser.

Nu har det spanska storlaget Real gjort officiellt på sin hemsida att de har kommit fram till en överrenskommelse med den tyske spelaren och kommer att förlänga med honom. Det handlar om ett kontrakt som sträcker sig till den 30 juni 2022. Enligt den tyska stortidningen Bild så kommer Kroos att tjäna ungefär 20 miljoner euro brutto på detta kontrakt, som sträcker sig över sex år, och kommer att göra honom till den bäst betalde tyske spelaren. Detta innebär 120 miljoner över kontraktets sex år och Kroos hamnar nu på samma lönenivå som Reals superstjärnor Cristiano Ronaldo och Gareth Bale, som även de tjänar runt 20 miljoner euro per år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365