Manchester United och Manchester City har dragkamp om Toni Kroos

Manchester United och Manchester City har dragkamp om Toni Kroos

Mittfältaren jagas av Pep och Jose

Enligt rapporter i England skall de båda Manchesterklubbarna United och City vara seriöst intresserade av Real Madrids mittfältare Toni Kroos och båda klubbarna är beredda att kämpa för den tyske landslagsmannen.

Real Madrids mittfältare Toni Kroos är en lågmäld spelare som inte varken syns eller hörs särskilt mycket i media, han gör inte mycket väsen av sig på planen heller, men hans spel har en direkt effekt på spelet. Han är den sortens spelare som ofta flyger under radarn men innan man vet ordet av har han gjort ytterligare en assist eller ett mål. Kroos är mer av en spelfördelare men har ett vasst avslut och ibland kan han bara klippa till.

Det är egenskaper som stadsrivalerna Manchester United och Manchester City har upptäckt och värdesätter högt. Enligt rapporter från England, bland annat Metro, skall ärkerivalerna United och City vara beredda att kämpa mot varandra för att komma först till Real Madridmittfältaren.

Det pågår en dragkamp om den 26årige mittfältaren, som kom till Real Madrid från Bayern München för två år sedan för runt 24 miljoner pund och kommer inleda sin tredje säsong i klubben. Kroos professionella karriär började i Bayern Münchens b-lag, och efter en säsong blev han uppflyttad till a-laget, där han tillbringade sammanlagt sju år i klubben, utöver en utlåning till Bayer Leverkusen en säsong. Men 2014 bestämde han sig för att pröva på någonting nytt och det blev Real Madrid, där han nu inte är alltför långt bort från 100 matcher för klubben redan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply