Italienska storklubbarna jagar Mattias Svanberg

Italienska storklubbarna jagar Mattias Svanberg

Mattias Svanberg till Serie A?

Enligt goal.com ska Malmö FFs talang finnas på radarn för både Juventus och Milan som vill få till en övergång under sommarens transferfönster.

I höstas gjorde Mattias Svanberg debut i Allsvenskan då han fick hoppa in för Malmö FF. Han stod bland annat för ett av målen mot Falkenberg i matchen där MFF bärgade hem guldet och på lördagseftermiddagen hoppade Svanberg in och gjorde ett mål i Malmös 3-2-vinst över AFC Eskilstuna. Många klubbar har fått upp ögonen för 18-åringen och nu kommer Goal med uppgifter om att Svanberg har intressenter efter sig från Serie A.

SE ÄVEN: Juventus lönelista 2017

Enligt siten ska de båda storklubbarna Juventus och AC Milan jaga den svenska stortalangen och vara villiga att betala upp emot 10 miljoner euro för spelaren om han ansluter under sommarens transferfönster. Malmö FF är dock inte speciellt intresserade av att sälja sin guldklimp. Om drygt en och en halv vecka går man in i Champions League-kvalet mot FK Vardar Skopje och spelaren själv ska inte vara speciellt övertygad då han inte garanteras A-lagsfotboll. Både Juventus och Milan ska endast ha erbjudit spel i ungdomslaget, något som gjort att Svanberg inte ska vara intresserad av att flytta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply