Här är Juventus önskelista – om Pogba säljs

Paul Pogba fortsätter att vara ett väldigt omtalat namn på transfermarknaden, trots att Bianconeri ett flertal gånger slagit fast att stjärnan inte ska lämna klubben. Stjärnan skrev nyligen på till 2019 och kommer förmodligen kosta runt 100 miljoner euro att köpa loss.

Med Paris Saint-Germain, Real Madrid, Chelsea, Manchester City och Manchester United som intresserade, kommer nu iallafall Gazzetta dello Sport med rapporter om vad Juvnetus skulle kunna göra med pengarna vid en potentiell försäljning av fransmannen.

Enligt den italienska tabloiden skulle Radamel Falcao vara högst upp på deras önskelista. Colombianen var redan på väg till Turin i somras, men övergången föll efter att den gamla damen inte kunde matcha erbjudandet från Manchester United. I defensiven skulle sen Borussia Dortmunds Mats Hummels och Atlético Madrids Miranda vara av intresse, samtidigt som Chelsea-mittfältaren Ramires också ska finnas med på den där önskelistan. Dessutom ska Juventus redan ha en deal med Genoa för Stefano Sturaro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply