Graziano Pelle av intresse för Juventus

Graziano Pelle av intresse för Juventus

Pelles tjänster är åtråvärda

Southamptons anfallare Graziano Pelle är eftertraktad på transfermarknaden, med femfaldiga italienska ligavinnarna Juventus som jagar den formstarke anfallaren.

Juventus håller ögonen öppna efter en ny anfallare, med prospektet att en eller flera av deras attackerande styrkor kan komma att lämna till sommaren, bland annat Alvaro Morata som har ryktats till Chelsea och Paul Pogba som har ryktats till Real Madrid och Manchester United. Därför behöver de förstärka på det offensiva området om de ännu en gång skall kunna vara med och utmana och den italienska ligatiteln. En titel de redan vunnit för femte året i rad men med Champions League spel nästa säsong kan det vara värt att rusta upp extra för att få en bättre chans att klara sig.

Talksport rapporterar om att de italienska mästarlaget skall vara intresserade av Southamptons anfallare Graziano Pelle. Southampton är redo att få in pengar för den italienske landslagsmannen som enligt rapporter skall ha bråkat med klubbens tränarstab mot slutet av förra säsongen vilket inte gav tränare Ronald Koeman något annat val än att lämna honom utanför truppen.

Dock är Koeman intresserad av att värva med sig Pelle till Everton, dit det ryktas att han kommer bli klar som tränare inom kort. Men enligt Sportitalia så skall Juve vara favoriter att ro hem den 30årige anfallaren då de kan erbjuda honom Champions Leaguefotboll samt en återkomst till hans hemland. Rapporter föreslår att summan det rör sig om är 7 miljoner pund, något som Southampton också är överrens om, dock kan summan komma att stiga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply