Dries Mertens: ”Gonzalo Higuain skriver på nytt kontrakt”

Dries Mertens: ”Gonzalo Higuain skriver på nytt kontrakt”

Är säker på lagkamratens framtid

Dries Mertens, anfallare i Napoli och kollega med den eftertraktade anfallsstjärnan Gonzalo Higuain, är säker på att den argentinske anfallaren kommer att förlänga sitt kontrakt i den italienska klubben.

Dries Mertens har försäkrat att han kommer att fortsätta spela i Napoli och är mycket säker på att den eftertraktade anfallskollegan Gonzalo Higuain kommer att skriva på ett nytt kontrakt han också rapporterar Football-Italia. Den belgiske landslagsmannen Mertens förväntas få starta på måndag kväll när Belgien ställer upp mot Italien i EM 2016.

Det har inte blivit jättemycket speltid för 29åringen och han har fått kämpa om sin plats i klubblaget, vilket skulle kunna väcka tankar om en möjlig flytt för anfallaren, men detta nekar han bestämt till.

– Den här säsongen har jag spenderat mycket tid på bänken, men som jag alltid har sagt, jag är väldigt nöjd i Napoli, sade Mertens.

– Jag har fortfarande två år på mitt kontrakt och vill stanna i Napoli ännu längre än så. Jag är säker på att Gonzalo också kommer att skriva på ett nytt kontrakt. Vi har kvalificerat oss för Champions League och hade en jättebra kampanj. Vi har en fantastisk tränare som också har skrivit på ett nytt kontrakt, så jag tror att alla kommer stanna. Jag är nöjd med den här staden och den här klubben, avslutade Mertens.

Gonzalo Higuain har länge kopplats ihop med en flytt bort från den italienske klubben, då han som skytteligakung i Serie A har setts som en möjlig värvning från många toppklubbar i Europa. Bland annat Chelsea och Liverpool har ryktats vilja knyta an till anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply