Paris Saint-Germain skriver kontrakt med Jonathan Ikone

Paris Saint-Germain skriver kontrakt med Jonathan Ikone

Den lovande yttern stannar i klubben

Paris Saint-Germain har kritat på ett professionellt kontrakt med den unge lovande yttern Jonathan Ikone som har ryktats till toppklubbar som Juventus, Manchester City och Liverpool.

Paris Saint-Germain har haft en väldigt lovande mittfältare i sin rang i form av den unge fransosen Jonathan Ikone. Nu bekräftar klubben via sin officiella hemsida att Ikone har skrivit på sitt första proffskontrakt och bundit upp sig med den franska huvudstadsklubben som i våras ännu en gång blev franska ligamästare.

– Jag känner mig hedrad över förtroendet som klubbar har visat för mig. Det är en stor ära att skriva på för en så ambitiös klubb som PSG. Att få träna och spela med fantastiska spelare är perfekt för mig, säger Ikone till PSG:s hemsida.

-Vi är väldigt stolta över att ha gett Jonathan hans första proffskontrakt. Han är en mittfältare med stor framtid, sade PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi om spelaren.

Stora europeiska klubbar som Juventus, Manchester City och Liverpool har också visat stort intresse för den lovande mittfältaren skriver Viasatsport. Framför allt den italienska klubben Juventus sägs ha varit riktigt nära en värvning. För någon vecka sedan rapporterades det om att en övergång för Ikone till Juventus var så gott som klar och det enbart handlade om tid innan de italienska ligamästarna gjorde värvningen officiell. Men nu blir den 18årige mittfältaren klar i PSG till 2019. Ikone var även en del av det franska U17-landslaget som förra året vann U17-EM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply