Flera MLS-lag vill ha Zlatan i sommar

Los Angeles Galaxy och Los Angeles FC vill ha Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic återhämtar sig just nu från en knäskada och kör rehab med Manchester United trots att hans kontrakt gått ut. Nästa äventyr sägs avslöjas snart och både Los Angeles Galaxy och Los Angeles FC sägs vara huvudkandidater.

Zlatan Ibrahimovic står för närvarande utan kontrakt och kan välja vilken klubb han vill spela för efter han återhämtat sig från sin skada. Den svenske superstjärnan förväntas vara tillbaka i spel efter vinteruppehållet och det finns flera intressenter för svensken. Tidigare har det pratats om att Zlatan kan återvända till Milan men att även Juventus ska ha varit ett alternativ. Även Manchester United sägs vilja behålla svensken även om han själv sägs vilja flytta.

Allt mer verkar dock peka på MLS. Ligan har extremt mycket pengar och det skulle vara en ny utmaning för Zlatan, något som han själv gillar. Nu kommer nya uppgifter som säger att tidigare Zlatan-intresserade Los Angeles Galaxy får konkurrens av ett nytt MLS-lag: Los Angeles FC.

Vill forma en superduo

Los Angeles är ett nytt lag som har köpt in sig i MLS och kommer börja spela där från och med 2018. Man kommer alltså konkurrera med LA Galaxy i staden och bli en ärkerival till den stora amerikanska klubben.

Det är trovärdiga BBC Sport som menar att LA FC vill ha Zlatan och att man har ekonomin för det. Man vill också köpa Javier ”Chicharito” Hernandez och bilda en superanfallsduo tillsammans med Zlatan.

Anledningen till att man vill värva Chicharito är den stora andelen mexikaner som bor i Los Angeles.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply