Officiellt: Bonucci klar för Milan

bet365
bet365

Leonardo Bonucci lämnar Juventus för Milan

Som vi skrev tidigare idag var Leonardo Bonucci ytterst nära att lämna Juventus för hårdsatsande AC Milan. Nu har Milan också bekräftar på sin officiella hemsida att Bonucci är klar för klubben.

Leonardo Bonucci har varit en nyckelspelare i det Juventusförsvar som har varit ett av världens absolut bästa de senaste åren. Tillsammans med Giorgio Chiellini och Andrea Barzagli har han varit extremt bra de senaste säsonger vilket har gjort att flera engelska klubbar velat ha honom, utöver intresset från Real Madrid och Barcelona.

Det kom som ett rykte för några dagar sedan att Bonucci var på väg att flytta till Milan, men många fnyste åt ryktet eftersom Juventus har varit så mycket bättre de senaste åren. Nu är mittbacken också klar för Milan i en affär värd cirka 400 miljoner kronor.

Stärker upp Milan

Bonucci är utan tvekan en nyckelspelare både i Italien och Milan den kommande säsongen. Trots att han är 30 år har han många år på den absoluta toppen till och han kan ses som ett starkt nyförvärv för Milan.

Klubben har redan värvat André Silva, Ricardo Rodriguez, Hakan Calhanoglu, Mateo Musacchio, Antonio Donnarumma, Andrea Conti och Franck Kessie i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply