Real Madrid är intresserade av Meunier

Paris Saint-Germains Thomas Meunier är intressant för Real Madrid

Real Madrid har nyligen värvat två stora talanger i Dani Ceballos och Theo Hernandez. De kan dock tappa den brasilianska högerbacken Danilo och då har man utsett Paris Saint-Germains högerback Thomas Meunier som ersättare.

Real Madrid har haft en bra start på transfermarknaden. Man har plockat in två lovande spelare i Dani Ceballos och Theo Hernandez samtidigt som superstjärnan Cristiano Ronaldo cementerat sin framtid i klubben. Det ser ljust ut för Zinedine Zidane och han verkar få som han vill på marknaden.

Det finns en spelare i truppen som inte riktigt permanent slagit sig in i startelvan och det är ytterbacken Danilo. Brassen har haft fina perioder, men Dani Carvajal har varit snäppet vassare på samma position. Juventus har varit sugna på Danilo även om Chelsea sägs vara det hetaste valet för 26-åringen. Om han lämnar har Real Madrid redan identifierat en ersättare.

Thomas Meunier från PSG

Det är Marca som kommer med nya uppgifter om att Real Madrid kommer försöka värva Thomas Meunier om man säljer Danilo i sommar. Zidane ska ha märkt ut Meunier som en backup spelare till Carvajal och en spelare han väldigt gärna vill ha till klubben.

En affär är långt ifrån omöjlig då PSG redan har värvat in en högerback i Dani Alves i sommar. Därför bör PSG vara öppna att göra sig av med en högerback i sommar.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply