Fjärde raka ligatiteln för Juventus

bet365

Bianconeri säkrade titeln med gårdagens 0-1-vinst mot Sampdoria

Nu är det klart! Regerande mästaren och gigantiska förhandsfavoriten Juventus höll undan och tar även den här säsongen hem ligasegern i Italien.

Juventus fortsätter att sitta högst upp på tronen i Serie A. På lördagskvällen blev det nämligen helt klart att den italienska storklubben försvarar sin ligatitel och för fjärde året i rad lyfter Scudetton i Italien. Detta efter att laget på bortaplan besegrat Sampdoria med 0-1, efter mål av chilenske stjärnan Arturo Vidal.

”Vi är en stor grupp”

Det är Serie A-gigantens 32:a ligatitel och managern Massimiliano Allegri, som tidigare tränat Milan och som dessutom var ett icke omtyckt val till att ersätta Antonio Conte, har lyckats vinna både förtroendet av fansen men också ligatiteln.
– Vi trodde att vi kunde göra det och vi var i topp från början. Jag kom till ett viktigt omklädningsrum och successivt arbetade vi tillsammans och gjorde ett extraordinärt jobb. Äran för denna Scudetto-vinst går också till killarna, som arbetade stenhårt från dag ett. Vi är en stor grupp, säger managern efter framgången, enligt Daily Mirror.

”Vi har gott om önskan kvar”

Och med tanke på att ligatiteln nu är säkrad på hemmaplan, kan Juventus lägga all sin energi på att prestera på topp i Champions League-semifinalmatcherna mot Real Madrid. Och Massimiliano Allegri vet att det krävs mer än vad de visade mot Sampdoria.
– Vi har stora mål att nå och säsongen är inte över än. Idag(läs igår) vann vi med en hyfsad prestation och det är något som gläder mig. Men vi har gott om önskan kvar mot att fortsätta förbättras och nu finns den enorma motivationen Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365