Uppgifter: Bayern München utmanar om Gareth Bale

Manchester-klubbarna och Chelsea ska också vara intresserade

Real Madrid-stjärnan Gareth Bale fortsätter att länkas bort från den spanska storklubben. Efter rykten om Manchester City, Manchester United och Chelsea, så ryktas nu även Bayern München vara intresserade.

Uppgifter har egentligen till och från hävdat att den walesiska världsstjärnan Gareth Bale kan återvända till Premier League. Fram tills nu har det främst talats om de tre Premier League-klubbarna Manchester United, Chelsea och Manchester City.

Förra veckan kom häpnadsväckande uppgifter om att The Red Devils skulle vara beredda att erbjuda en ny världsrekord-summa för att plocka ”hem” spelaren från Real Madrid, som köpte spelaren för 86 miljoner pund från Tottenham.

Kommersiella fördelar med Bale

Nu kommer dock uppgifter på söndagen som säger att en fjärde kandidat blandar sig i leken. Daily Mail skriver nämligen att Bundesliga-giganten Bayern München ska vara redo att utmana om Gareth Bales signatur i sommar.

Något som inte går hand i hand med hur storklubben tidigare spenderat sina pengar, där det ytterst sällan lagts några större summor på utländska spelare. Nu ska dock storklubben, enligt Daily Mail, börjat se mer åt de kommersiella fördelarna som också följer med en spelare av Gareth Bales kaliber, som har expanderat under hans tid i Madrid.

Vill Bale spela i Tyskland?

Det återstår dock att se om Bayern München är villiga att dra sig in i ett budkrig eller om de skulle vara redo att spendera 300 000 pund i veckolön till walesaren, som förmodligen söker en sådan summa vid ett avsked från Real Madrid. Sen är det också en fråga om spelaren själv vill spela i Tyskland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply