Efter Kondogbia – nu vill Inter värva Felipe Melo

bet365

Ytterligare en mittfältare ska in för Nerazzurri

Den italienska klubben Inter vann slaget om Geoffrey Kondogbia mot rivalen Milan. Nu vill storklubben hämta hem Felipe Melo från den turkiska klubben Galatasaray.

Det enda som egentligen återstår av den hektiska jakten på fransmannen Geoffrey Kondogbia är en officiell bekräftelse från Inter om att övergången nu ska vara klar. Med den franske landslagsmannen redan klar för Nerazzurri, i en övergång som kostar italienarna 40 miljoner euro i övergångssumma, så vänder de sig nu mot ytterligare en mittfältare.

Möte med spelarens representanter

Nu rapporteras nämligen Juventus gamle mittfältare, Felipe Melo vara nästa pusselbit som ska sättas på plats av den blåsvartrandiga klubben i Milano. Enligt uppgifter från italienska Sky, och även den italienske mercatoexperten Gianluca Di Marzios hemsida, ska den italienska klubben redan vara på ett möte med spelarens representanter.

Den brasilianske stjärnan har tidigare gjort klart för sig att han vill återförenas med den italienske taktikern Roberto Mancini, som han spelade med som tränare i Galatasaray. Enligt uppgifterna ses den 31-årige mittfältaren som ett alternativ till Marseilles Giannelli Imbula som länge sagts vara aktuell för Inter. Ett erbjudande om ett säsongslångt lån ska ha lagts fram från Nerazzurri, med en inkluderad köpoption.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365