Benitez: ”Givetvis blir det fler värvningar”

Real Madrid-managern utlovar mer aktivitet i sommar

Den nye managern för Real Madrid, Rafael Benitez, berättar på måndagen för klubbens hemsida att deras fans kan räkna med fler nyförvärv i sommar.

Den spanska storklubben Real Madrid slutade på en andraplats i La Liga den gångna säsongen, efter ligamästarna Barcelona som dessutom tog hem Champions League. Det resulterade i en tränarrockad hos Los Blancos där italienaren Carlo Ancelotti fick packa ihop sina saker och lämna Santiago Bernabeu, innan spanjoren Rafael Benitez kort därefter flyttade in.

Hittills har den spanska ligatvåan gjort klart med den brasilianske högerbacken Danilo från Porto, vilket egentligen blev klart redan under våren, och Casemiro som även han kom från den portugisiska storklubben. Noterbart är också att Sami Khedira har lämnat Los Blancos som bosman för spel med Juventus.

”De kommer vara väldigt viktiga”

Nu har den spanske taktikern, som förra säsongen befann sig i Neapel som tränare för Napoli, uttalat sig på klubbens hemsida gällande sommarens transferplaner. Och enligt honom kan La Liga-klubbens anhängare förvänta sig fler nyförvärv den här sommaren.
— Givetvis kommer det att bli det! Danilo och Casemiro, exempelvis, är spelare som kommer vara väldigt viktiga och klubben arbetar dagligen mot att försöka ta det här laget till en ny nivå, med andra värvningar som ska hjälpa oss att ta oss an de utmaningar som väntar på oss, säger Rafael Benitez.
— Men låt mig först säga att förbättra det nuvarande Real Madrid-laget är otroligt svårt. Det här laget har vunnit allt och har redan visat vilken nivå det befinner sig på. Fansen kan räkna med att laget kommer ha den nivå av konkurrenskraft som den här klubben kräver.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365