Dejan Kulusevski: “Ser fram emot att spela med Dybala”

Dejan Kulusevski- Ser fram emot att spela med Dybala

Svensken som i vintras skrev på för Juventus ser fram emot att spela för sin nya klubb. Men först ska han spelat klart säsongen med Parma.

I vintras skrev Dejan Kulusevski på för Juventus. Han kommer dock spela klart säsongen med Parma innan han ansluter till sin nya klubb. Kulusevski berättar i en intervju med Gazzetta dello Sport varför han valde Juventus före Inter

– Med Conte är rörelserna annorlunda vad det gäller den taktiska uppställningen. Och det hade jag tvivel om. Sarri var trevlig, han gjorde mig bekväm. Jag kände till hans Chelsea-lag och hans spelstil. Det är också därför jag valde Juventus, säger han till tidningen.

Mittfältsstjärnan berättar även hur första dagen på Allianz Stadium var.

– Den dagen på arenan var väldigt spännande – en unik atmosfär. Och Ronaldo sa till mig “Välkommen Dejan, hur mår du?” (Gianluigi) Buffon och (Giorgio) Chiellini var också trevliga mot mig. Det var en enorm glädje för en kille som bara hade sett dem på TV, säger 20-åringen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dejan Kulusevski

Vidare säger Kulusevski att han ser fram emot att spela med Paulo Dybala.

– Jag kan inte vänta på att spela ihop med Dybala och hans magiska vänsterfot. Hur som helst vet jag nu hur jag ska spela i flera roller och jag planerar att även lösa en plats för mig själv i Turin, fortsätter Kulusevski.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea intresserade av Jesus Corona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply