Uppgifter: Juventus intresserade av Leandro Paredes

Uppgifter: Juventus intresserade av Leandro Paredes

Mittfältaren som tagit en plats i Thomas Tuchels lagbygge finns på Juvenuts önskelista. Det rapporterar italiensk press.

Förutom Jorginho (Chelsea) har Juventus även siktat in sig på en värvning av Leandro Paredes från Paris Saint-Germain. Mittfältare har vuxit under säsongen i den franska huvudstadsklubben och nu sägs den gamla damen vara ute efter att knyta till sig argentinaren.

Det är Tuttosport som kommer med uppgifter om att Juventus ska vara på jakt efter de båda spelarna där Jorginho varit på önskelistan under en längre tid. Intresset för Paredes ska ha uppkommit för en kort tid sedan och nu kommer Sarri och klubbledningen försöka locka till sig spelaren vars kontrakt med PSG sträcker sig till och med sommaren 2023.

Det är oklart hur mycket PSG skulle kräva för att släppa argentinaren som denna säsong spelat 17 matcher i Ligue 1.

”Tackade nej till Juventus”

I en intervju med argentinska TNT Sports under torsdagen avslöjar Paredes att han kunde flyttat till Turin redan 2011. Han säger dock att han valde att nobba en flytt för att fortsätta utvecklas i hemlandet Argentina. Nu återstår det att se om det istället blir en flytt till Allianz Stadium i sommar.

SE ÄVEN: Lista: Världens kortaste fotbollsspelare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply