Blaise Matuidi till Juventus?

Blaise Matuidi till Juventus?

Kan ersätta Paul Pogba

Mycket talar för att Paul Pogba lämnar Juventus för Manchester United. Nu letar den italienska klubben efter en ersättare. Man riktar sina blickar mot PSGs Blaise Matudi, uppger Football Italia.

Paul Pogba ser ut att gå till Manchester United. Igår kom uppgifter som sade att fransmannen är klar för spel i den engelska klubben, och idag har det påståtts att mittfältaren läkarundersöks av Manchester United under fredagen. På grund av detta vill spelarens nuvarande klubb Juventus ersätta Pogba. Enligt Football Italia riktar man nu blickarna mot Frankrike och PSG för att försöka locka till sig Blaise Matuidi. Det sägs att Serie A-mästarna funderar på att erbjuda fransmannen ett kontrakt på fyra år.

Dock så kommer Juventus behöva jobba hårt för att värva Matuidi. Även Chelsea uppges vara intresserade av spelaren.

Om Juventus skulle misslyckas med att plocka in PSGs 29-åring har man flera andra spelare som man kan tänka sig att värva. Bland dessa finns namn som Mateo KovacicNemanja MaticAxel WitselHector Herrera och Marcelo Brozovic.

Många nyförvärv

Flyttar Matuidi till Turin blir han en av många spelare som valt att gå till Juventus under sommaren. Den italienska klubben har plockat in spelare som Dani AlvesMedhi BenatiaMarko Pjaca och Miralem Pjanic. Dessutom blev det för några dagar sedan klart att även Gonzalo Higuaín ansluter till laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365