Mario Mandzukic kan återvända till Wolfsburg

Mario Mandzukic kan återvända till Wolfsburg

Wolfsburg kan värva anfallaren

Mario Mandzukic kan vara på väg att lämna Juventus. Enligt Fotbolltransfers är Wolfsburg intresserade av att locka tillbaka kroaten till klubben.

Tidigare i veckan blev det officiellt att Gonzalo Higuaín är klar för Juventus. Detta är något som kan innebära mindre speltid för Mario Mandzukic. På grund av det har spelaren ryktats vara på väg att lämna klubben. Bland annat har han kopplats ihop med West Ham United och Arsenal. Nu verkar en tredje klubb ge sig in i jakten på anfallaren. Den här gången handlar det om Wolfsburg, där kroaten spelade mellan 2010 och 2012. Den tyska klubben uppges nu försöka locka tillbaka spelaren till sin före detta arbetsgivare, uppger Fotbolltransfers.

30-åringen gjorde 20 mål på 56 matcher för Wolfsburg under sin första period i klubben. Sommaren 2012 lämnade han Volkswagen Arena för att istället flytta till Bundesligarivalen Bayern München. Två år senare gick han till Atletico Madrid och året efter det skrev 30-åringen på för Juventus.

Inte ensam

Mandzukic är inte den enda anfallaren i Juventus som har ryktats vara på väg till Wolfsburg. I juni påstods det att den tyska klubben hade lagt ett bud på Simone Zaza.

Samtidigt som Juventus kan vara på väg att tappa kroaten försöker man även plocka in ett antal spelare. Tidigare idag spekulerades det bland annat om att Blaise Matuidi kan vara på väg till klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply