Bekräftat: Real Madrid säljer inte Alvaro Morata

Bekräftat: Real Madrid säljer inte Alvaro Morata

Klubben bekräftar att anfallaren stannar

Real Madrid har gjort det klart att Alvaro Morata inte är till försäljning och klubben kommer ej att lyssna på några bud som kommer in på spelaren.

Framtiden för Alvaro Moratas del har under en längre tid sett osäker ut. Det har stått klart att Real Madrid skulle komma att använda sig av återköpsklausulen i anfallarens kontrakt för att kunna köpa tillbaka honom, men frågan var huruvida Juventus skulle hosta upp de nödvändiga pengarna för att kunna köpa tillbaka anfallaren, som frodats under sina två år i Italien hos de italienska mästarna, eller om spanjoren skulle hamna någon annanstans. Antalet klubbar intresserade finns det gott om men Madrid har låtit vänta på sig med ett beslut, med klubbar som Chelsea, Arsenal eller de båda Manchesterklubbarna intresserade.

Real Madrid stänger nu den dörren bestämt och menar att de inte kommer att sälja anfallaren, detta skriver den spanska tidningen AS. Spelarens agent Juanma López var under gårdagen på Bernabéu i kontorsavdelningen för att diskutera ett erbjudande från Chelsea gällande Moratas tjänster, men Real Madrid gjorde det klart att de inte kommer att sälja den unge talangfulle anfallaren till något pris.

Som Madrid sägs se det så är 23åringen nu redo för att spela en viktig roll i Zinedine Zidanes lag, efter att ha gjort en strålande EM-kampanj och en stark säsong i Juventus. Det är en anfallare med otroligt mycket potential och att sälja honom nu när de kan få ännu mer för honom senare är en dumdristig och kortsynt idé.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply