Bekräftar: Pogba har bestämt sig

bet365
bet365

Paul Pogba stannar i Juventus

Enligt klubbens generaldirektör Giuseppe Marotta ska fransmannen själv ha sagt att han inte vill lämna Juventus i sommar efter denna fina säsongen.

Mer eller mindre alla europeiska storklubbar jagar Juventus mittfältare Paul Pogba. Fransmannen har utvecklats till en av världens bästa fotbollsspelare under sin tid i Serie A och trots att bland annat Real Madrid, Barcelona och Paris Saint-Germain ska vara beredda att köpa loss spelaren vill han inte lämna den italienska ligan än.

Det hela ska ha bekräftats av Juventus generaldirektör Giuseppe Marotta som är säker på att 22-åringen kommer att stanna då han gillar klubben sagt tror på det framtida projektet som Juventus har planerat.

”Jag kan säga att vi inte vill sälja Pogba och han sa till oss idag att han inte vill lämna klubben. Pogba är en spelare som har bud från flera klubbar men vi har inte börjat förhandla med någon då vi anser att han är en av de viktigaste spelarna i vårt projekt. Spelaren är inte till salu och vi kommer endast att vara öppna för förhandlingar om spelaren vill det själv. säger Marotta till Corriere dello Sport.

Lång lista med intressanter

Det är flertalet klubbar som sägs vilja köpa loss den franske mittfältaren och i nästan samtliga länder låter det olika. I Spanien ska Barcelona vara det lag som är närmst ett köp, trots att man har ett transferförbud till och med januari 2016. Även Real Madrid ska vara nära att knyta åt sig spelaren om man läser vad de Madridbaserade tidningarna skriver. I spelarens hemland Frankrike skriver man att det är Paris Saint-Germain som ligger närmst ett köp och i England ska Manchester City och Chelsea de som är närmst att få till en övergång med spelaren som enligt Transfermarkt är värd 50 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply