Agenten: Sirigu stannar i Paris Saint-Germain

bet365
bet365

Målvaktens agent avfärdar ryktena om en flytt till Serie A

Det har länge ryktats om att Zlatans Ibrahimovic lagkamrat, Salvatore Sirigu, ska lämna Paris Saint-Germain. Men nu nekar målvaktens agent till att det kommer bli någon flytt från den franska huvudstaden.

Salvatore Sirigu har sedan han lämnade Palermo 2011 varit första-keeper för det franska storlaget från Paris. Tills i år. Under den gångna säsongen har Sirigu fått nöja sig med några få inhopp samt cupmatcher då tysken Kevin Trapp istället tagit hans plats, något som fått flyttryktena att ta fart.

Återvända till Italien

Att den italienske målvakten skulle kunna tänka sig att återvända till sitt hemland igen sågs inte som någon omöjlighet och när Sirigu sedan kopplades ihop med bland annat Roma och Torino blev ryktena inte färre.

Det ryktades även om en flytt till Monaco eller Lyon, något målvaktens agent dock var väldigt snabbt med att avfärda.

– (Salvatore) Sirigu är inte intresserad av att spela för en annan klubb i Frankrike än Paris SaintGermain, sa hans agent i början av året.

Stannar trots allt

Det uttalandet lämnade dock många frågetecken och ryktena fortsatte. Men nu tar agenten, Giovanni Branchini, ihjäl de sista flyttryktena.

– Men klients mål är att få åka med det italienska landslaget till EM i Frankrike i sommar. Men vi har inte fått tillräckligt bra erbjudande från andra klubbar som kan erbjuda honom mer speltid, därför stannar han i PSG åtminstone säsongen ut.

Salvatore Sirigu är just nu tänkt som andramålvakt i det italienska landslaget efter den rutinerade Gigi Buffon i Juventus. Men med den uteblivna speltiden riskerar PSG-målvakten nu att hamna utanför den italienska truppen till sommarens mästerskap.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365