Agenten: ”Kan inte lova att han stannar”

Christian Eriksen kan lämna Tottenham

Tottenhams danske mittfältare Christian Eriksen har slagit igenom på White Hart Lane och nu öppnar spelarens agent för en flytt.

Efter två säsonger i Tottenham Hotspur kan Christian Eriksen vara på väg att lämna, det bekräftar spelarens agent i en intervju med Ekstra Bladet. Tidningen har pratat med en representant för The Talents Sportsmanagement som är spelarens agentur och spelarens tid i London-klubben kan komma att ta slut redan i sommar.

– Christian är lycklig i Tottenham, men jag kan inte vara säker på att han kommer att stanna. Man vet aldrig med som kan hända i slutet av transferfönstret, säger representanten.

Spelaren värderas till cirka 23,5 miljoner euro och har ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare tre säsonger med Spurs

Juventus intresserade

Skulle Eriksen bestämma sig för att lämna Premier League-klubben finns det flera intressanter som står på kö för att köpa loss 23-åringen. En av klubbarna som det ryktats mest om är Juventus som vill förstärka mittfältet efter att ha sålt Arturo Vidal till Bundesliga och Bayern München. Förutom Juventus sägs även Manchester United vara villiga att köpa loss spelaren som förra säsongen stod för 10 mål på 38 matcher i Spurs-tröjan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply